Hundkurser - ForshagaAkademin

Hundkurser, utbildningar och event

i samarbete med Klarafors Event & Utbildning

 

 

hundkurser och utbildningar

Välkommen till ForshagaAkademin och Hundsportgymnasiet i hjärtat av Värmland. Tillsammans med Klarafors Event & Utbildning erbjuder vi en omfattande palett av kurser och utbildningar för hundälskare från hela Sverige och våra grannländer. Vår passion är att skapa en kvalitativ och glädjefylld erfarenhet för dig och din fyrbenta vän. Oavsett om du strävar efter en professionell karriär inom hundvärlden eller vill fördjupa dina kunskaper för personligt bruk, har vi något som passar dig. Vi stoltserar med ett brett spektrum av utbildningar. För den som vill göra hundar till sitt yrke erbjuder vi omfattande utbildningsprogram inom olika områden av hundbranschen. För de redan initierade finns kortare instruktörsutbildningar som ger ny kunskap och inspiration. Utforska vårt utbud på Klarafors.se för att hitta kurser som passar just dig och din hund. Våra kurser inkluderar allt från valpträning och vardagslydnad till friskvård, hundmassage och spårning. Vi erbjuder även aktiviteter såsom rallylydnad, agility och freestyle för en rolig och stimulerande träning. Oavsett din erfarenhetsnivå eller mål med träningen, är vi här för att guida dig på din resa mot en närmare och starkare relation med din fyrbenta vän. Ta steget mot en spännande och givande hundutbildning med ForshagaAkademin och Klarafors Event Utbildning!

EVENT

Upptäck spännande hundevent hos oss på ForshagaAkademin! Vi arrangerar allt från officiella och inofficiella tävlingar till Forshaga Hundfesten, hundläger med olika teman och härliga vandringar tillsammans med våra fyrbenta vänner. Oavsett om du är en del av ett kompisgäng, träningsgrupp eller personalgrupp, kan vi skräddarsy evenemang som passar era önskemål. Från inspirerande kick-offs till naturupplevelser och allt däremellan, med fokus på hundliv och träning. Kontakta oss för mer information och för att planera ditt nästa hundrelaterade event! Nedan kan du se vilka spännande event vi har på gång för dig och din hund i (eller på besök till) Värmland. Besök klarafors.se för att ta del av alla våra kommande evenemang!

Vill du läsa mer om Forshaga Hundfest 2024? Nedan hittar du all information du behöver för att delta i årets festligheter!